Over ons

20151213_Fawzi_Salih_web_1

Stedentrip Marrakech, rondreis door Marokko of backpacken in Marokko? VisitMarokko bied je informatie & inspiratie voor een super vakantie in Marokko.

Verliefd op Marokko

Mijn naam is Fawzi Salih en ik ben verliefd op Marokko. Sinds jongs af aan ben ik gefascineerd door de cultuur, geschiedenis, natuur en keuken van Marokko. Om te kunnen reizen door Marokko werk ik in het dagelijks leven als content manager voor bedrijven, instellingen en overheden in het publiek domein.

 

Liefde voor Marokko delen

Met VisitMarokko wil ik mijn liefde voor Marokko graag met je delen. Op deze vind je handige reistips, informatie over bezienswaardigheden en leuke wetenswaardigheden over de Marokkaanse cultuur en geschiedenis. En natuurlijk vind je op deze site ook veel lifestyle inspiratie en lekkere recepten uit de rijke Marokkaanse keuken.

Sociale media

Naast deze website ben ik ook actief  op sociale media. Volg mij daarom op Delicious, Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter voor de laatste informatie & inspiratie over Marokko.

Ook bloggen?

Ben je ook verliefd op Marokko, en wil je jouw informatie & inspiratie met anderen delen? Stuur dan een SMS of Whatsapp naar 06 – 54 96 84 08.